Aididmarcello's Instagram Audience Analytics and Demographics

@aididmarcello

Malaysia

4 Kids / 1 ❤️ Wife / Creative Director at @mqproduction / / Product amalan sunnah whatsapp link 👇0133801227
aid▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓27
Sungei Penchala
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF AIDIDMARCELLO

36.3% of aididmarcello's followers are female and 63.7% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.40%. The average number of likes per post is 729 and the average number of comments is 25.

57.14% of the followers that engaged with aididmarcello regularly are from Malaysia, followed by Cuba at 14.29% and Germany at 3.57%. In summary, the top 5 countries of aididmarcello's posts engager are coming from Malaysia, Cuba, Germany, China, Thailand.

Aididmarcello loves posting about Photography, Technology, Travel.

Check aididmarcello's audience demography. This analytics report shows aididmarcello's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
158,691
Avg Likes
729
Avg Comments
25
Posts
3,922
Global Rank
122,028
Country Rank
4,100
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR AIDIDMARCELLO

Female
36.3 %
Male
63.7 %

AUDIENCE INTERESTS OF AIDIDMARCELLO

  • Beauty & Fashion 63.20 %
  • Art & Design 51.71 %
  • Photography 42.52 %
  • Business & Careers 41.57 %
  • Movies and TV 41.24 %
  • Restaurants, Food & Grocery 38.48 %
  • Entertainment 37.43 %
  • Travel & Tourism 36.89 %
  • Sports 36.37 %
  • Fitness & Yoga 35.07 %
  • Music 35.06 %
  • Cars & Motorbikes 33.71 %
  • Books and Literature 33.36 %
  • Technology & Science 31.97 %
  • Luxury Goods 31.62 %
  • Home & Garden 31.52 %

AUDIENCE COUNTRIES OF AIDIDMARCELLO

  • Malaysia 57.14 %
  • Cuba 14.29 %
  • Germany 3.57 %
  • China 3.57 %
  • Thailand 3.57 %

MENTIONED HASHTAGS OF AIDIDMARCELLO

RECENT POSTS

955 42

. . Almost 4 hari jugalah aku dok melayan Ado ni (panggilan masa aku kat kampung dengan dia dulu) kejap2 dok tanya pandangan aku ttg dia nak masuk balik ke ManUTd, aku pun cakap benda biasalah… kalau ko masuk balik, ok ja… better lagi dari ko main kat man city sebab orang akan benci ko! Lepas tu, aku sempat jugaklah nasihat dia, nanti kalau ko dah start ko jgnlah all out sangat sebab kesian kat team lain nak kejar… dia macam setuju jelah… Apapun aku doakan yg terbaik kat ko Ado, aku tau ko akan buat history baru di sana 💪💪💪 #gloryglorymanunited #welcomeback #aididitmyway

1,982 13

. . Innalillahiwainnailaihurojiun Betul lah org kata, bila kita banyak menyemai budi dan membantu orang semasa hidup, semuanya akan dapat dilihat bila hari ketiadaan kita. Kepada @shuibsepahtu mmg berat ujian Allah bagi, x semua org mampu pikul. Sama2 kita doakan yg terbaik kepada Allaharyamah Siti Sarah dan kita tahu cara pemergiannya sangat dicemburui kaum wanita dan kita sebagai umat Islam. Salam takziah 🙏 #takziah

77 11

Alhamdulillah, bukan senang nak senang… bukan susah nak susah. Tapi sebab aku dari dulu mmg perangai aku kuat sembang, layan org, PR hahaha happy sangat aku dapat sembang & share macam2 experiences dengan customers dan brain aku rasa x beku.. TQ SO MUCH yg mana selalu support aku kawan2 semua, yg trust product makanan sunnah dan tasbih. Tq so much again. Saya doakan semoga anda juga diperluaskan rezeki Allah. Yang mana belum sempat singgah, SWIPE UP dan boleh window shopping! Aku happy sebab baru 20 hari aku kat Shopee 😍 #rezekitakpernahsalahalamat #marcellomall #aididitmyway

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

2.7K
121 / post
2.20 %
Malaysia
2.9K
137 / post
7.50 %
Malaysia Art, Design, DIY & Crafts, Education
15.3K
-
0.20 %
Malaysia Events, Design, Interior Design
2.1K
107 / post
9.20 %
Malaysia Fashion, Beauty, Nature & Outdoors, Food & Drink, Health & Fitness, Hair & Beauty, Digital Creator
2.4K
128 / post
9.60 %
Malaysia Celebrities, Technology, Film, Music & Books, Cars & Motorcycles
14.3K
345 / post
1.90 %
Malaysia Fitness, Food, Restaurants, Chef, Cooking, Hair & Beauty, Food & Drink, Digital Creator, Creators & Celebrities
53K
-
1.60 %
Malaysia Events, Design
1.2K
780 / post
61.30 %
Malaysia Travel, Adventure, Photography
1.5K
285 / post
9.70 %
Malaysia Celebrities
20K
73 / post
1.70 %
Malaysia Events, Art, Portraits, Celebrities
3.6K
132 / post
2.00 %
Malaysia Nature & Outdoors
5.3K
89 / post
0.50 %
Malaysia Celebrities, Health & Fitness
112.9K
-
0.60 %
Malaysia Fashion, Modeling, Lifestyle
7K
97 / post
-
Malaysia
100K
-
0.00 %
Malaysia