Karlascarves's Profile Analytics and Audience Demographics

@karlascarves

Malaysia

πŸ“ž Whatsapp +6013 6253202 βœ‰οΈ Karla loves you! 😘
karβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
kuala lumpur
Malaysia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

PROFILE OVERVIEW OF KARLASCARVES

Average engagement rate on the posts is around 20%. The average number of likes per post is 6 and the average number of comments is 2.

Check karlascarves's audience demography. This analytics report shows karlascarves's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
3,019
Avg Likes
6
Avg Comments
2
Posts
890
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR KARLASCARVES

Female
0 %
Male
0 %

RECENT POSTS

4 0

Kelmarin sis dikejutkan dengan satu panggilan ada orang nak shawl urgent sebab dia ada event! Zasss kita terus bentang warna yang ada, terus dia grab warna rona Pink/Purple ni. Cantik kan! Thank you Kak Ne beli dengan kita! RM39 ONLY!! First come first serve basis! Whatsapp 013 6253202 to purchase! #Kalorsuri #TiedyeShawl #TiedyeShawlPutrajaya #TiedyeShawlBangsar #TiedyeShawlMalaysia #TiedyeShawlMurah #ShawlLabuh #ShawlPanjang

4 0

Benda boleh jahit beading, kenapa nak pakai plain kan?? Normal is boring katanya! Sebenarnya terkejut jugak masa @ctno80 whatsapp gambar ni sebab tak sangka customer kita sorang ni rajinnnnn sangat nak tambah beading & lace kat shawl ni!! You’re soooo creative kakak! Thank you so much!! RM39 ONLY!! First come first serve basis! Whatsapp 013 6253202 to purchase! #Kalorsuri #TiedyeShawl #TiedyeShawlPutrajaya #TiedyeShawlBangsar #TiedyeShawlMalaysia #TiedyeShawlMurah #ShawlLabuh #ShawlPanjang #TudungRayaHaji2019

2 0

Tak cukup dengan kibar, dia posing macam ni pulak gaissss sebab nak kasi nampak corak kat shawl tu! Thanks again Kak @itanhasnan for choosing @kalorsuri by @karlascarves! RM39 ONLY!! First come first serve basis! Whatsapp 013 6253202 to purchase! #Kalorsuri #TiedyeShawl #TiedyeShawlPutrajaya #TiedyeShawlBangsar #TiedyeShawlMalaysia #TiedyeShawlMurah #ShawlLabuh #ShawlPanjang #TudungRayaHaji2019

7 0

Nampak tak betapa gigihnya customer kita kibarkan shawl semata mata nak amik gambar punya pasal! Kalau ada pertandingan shot paling kreatif, memang u menang lah Kak @itanhasnan! Thank you so much for always supporting @kalorsuri by @karlascarves! RM39 ONLY!! First come first serve basis! Whatsapp 013 6253202 to purchase! #Kalorsuri #TiedyeShawl #TiedyeShawlPutrajaya #TiedyeShawlBangsar #TiedyeShawlMalaysia #TiedyeShawlMurah #ShawlLabuh #ShawlPanjang #TudungRayaHaji2019

0 0

Cer tag sikit kita nak tengok wajah-wajah yang pakai Kalorsuri by Karlascarves ni! #Kalorsuri #TiedyeShawl #TiedyeShawlPutrajaya #TiedyeShawlBangsar #TiedyeShawlMalaysia #TiedyeShawlMurah #ShawlLabuh #ShawlPanjang #TudungRayaHaji2019

3 0

🀲🏻🀲🏻🀲🏻

2 0

Satu corak/warna satu helai sahaja! Siapa cepat dia dapat!! Order harini boleh pakai masa Raya Haji nanti! 😘😘😘 RM39 ONLY!! Whatsapp 013 6253202 to purchase! #Kalorsuri #TiedyeShawl #TiedyeShawlPutrajaya #TiedyeShawlBangsar #TiedyeShawlMalaysia #TiedyeShawlMurah #ShawlLabuh #ShawlPanjang #TudungRayaHaji2019

7 3

Alahai siap feeling feeling Hindustan pulak dengan shawl kita! Thank you so much lovely @tieya.haji.hashim beli @kalorsuri by @karlascarves harini!! RM39 ONLY!! First come first serve basis! Whatsapp 013 6253202 to purchase! #Kalorsuri #TiedyeShawl #TiedyeShawlPutrajaya #TiedyeShawlBangsar #TiedyeShawlMalaysia #TiedyeShawlMurah #ShawlLabuh #ShawlPanjang #TudungRayaHaji2019

11 0

Yang best pasal shawl ni adalah dia panjang dan boleh pakai labuh sampai tutup dada macam boss kita ni pakai! Thank you so much boss @hashimnorfadzilah sebab selalu support semua produk @karlascarves dari dulu lagi! Harini Kak Fazi pakai @kalorsuri by @karlascarves dan tambah lagi dua helai! RM39 ONLY!! First come first serve basis! Whatsapp 013 6253202 to purchase! #Kalorsuri #TiedyeShawl #TiedyeShawlPutrajaya #TiedyeShawlBangsar #TiedyeShawlMalaysia #TiedyeShawlMurah #ShawlLabuh #ShawlPanjang #TudungRayaHaji2019

9 2

Thank you so much to our regular customer, @sadatulshima!! Pagi ni dia borong tiga helai terus! Rambang mata sebab semua lawa lawa! Thanks again babe for choosing @kalorsuri by @karlascarves! RM39 ONLY!! First come first serve basis! Whatsapp 013 6253202 to purchase! #Kalorsuri #TiedyeShawl #TiedyeShawlPutrajaya #TiedyeShawlBangsar #TiedyeShawlMalaysia #TiedyeShawlMurah #ShawlLabuh #ShawlPanjang #TudungRayaHaji2019

5 6

Original @kalorsuri Tiedye Shawl : . πŸ§•πŸ»0.8 m x 2.0 m πŸ§•πŸ» Heavy Chiffon πŸ§•πŸ» Tak perlu gosok πŸ§•πŸ» Limited Edition (One colour & one design per piece) RM39 ONLY!! First come first serve basis! Whatsapp 013 6253202 to purchase! #Kalorsuri #TiedyeShawl #TiedyeShawlPutrajaya #TiedyeShawlBangsar #TiedyeShawlMalaysia #TiedyeShawlMurah #ShawlLabuh #ShawlPanjang #TudungRayaHaji2019

7 6

Original @kalorsuri Tiedye Shawl : . πŸ§•πŸ»0.8 m x 2.0 m πŸ§•πŸ» Heavy Chiffon πŸ§•πŸ» Tak perlu gosok πŸ§•πŸ» Limited Edition (One colour & one design per piece) RM39 ONLY!! See next post for detailing. First come first serve basis! Whatsapp 013 6253202 to purchase! #Kalorsuri #TiedyeShawl #TiedyeShawlPutrajaya #TiedyeShawlBangsar #TiedyeShawlMalaysia #TiedyeShawlMurah #ShawlLabuh #ShawlPanjang #TudungRayaHaji2019

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

16.6K
-
490 %
Malaysia
37.8K
-
-
Malaysia
36.8K
-
770 %
Malaysia
5.9K
-
-
Malaysia Fashion, Travel, Photography, Food & Drink, Hair & Beauty, Design, Celebrities
14K
-
2 %
Malaysia Modeling, Music, Actors
50.7K
-
20 %
Malaysia Art
42.2K
136 / post
50 %
Malaysia
1.1M
-
300 %
Malaysia Actors
7.8K
46 / post
40 %
Malaysia Fashion, Celebrities, Design, Hair & Beauty