Ekalexander's Instagram Audience Analytics and Demographics

@ekalexander

Sweden

Nominerad till årets pt 2017, 2018, 2019 ▪️ Träningsschema ▪️ Kostschema ▪️ Support Starta din resa idag👇🏻
onl▓▓▓▓▓@getfit.se
Sweden

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF EKALEXANDER

Average engagement rate on the posts is around 2.30%. The average number of likes per post is 98 and the average number of comments is 10.

15.15% of the followers that engaged with ekalexander regularly are from United States, followed by Sweden at 12.12% and Australia at 11.11%. In summary, the top 5 countries of ekalexander's posts engager are coming from United States, Sweden, Australia, United Kingdom, Germany.

Ekalexander loves posting about Health & Fitness, Humor, Cooking, Food & Drink.

Check ekalexander's audience demography. This analytics report shows ekalexander's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
4,564
Avg Likes
98
Avg Comments
10
Posts
1,792
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR EKALEXANDER

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF EKALEXANDER

  • United States 15.15 %
  • Sweden 12.12 %
  • Australia 11.11 %
  • United Kingdom 7.07 %
  • Germany 6.06 %

RECENT POSTS

76 1

Klientuppdatering Vi står precis i startgroparna fortfarande med endast 4 veckor in med förbättrad kost och en strukturerad och planerad träning. Kroppen har svarat otroligt bra och vi båda är otroligt taggade på kommande månader🚀💪🏻 Vill du också börja med din egna resa? Skicka in din intresseanmälan till min coaching så kommer jag höra av mig till dig.

82 1

#Blackouttuesday

68 1

Klientuppdatering. En riktigt rolig och inspirerande resa som min klient har gjort tillsammans med mig. Vi startade på 108kg och en önskan om att få vägledning till att börja äta en hälsosam och balanserad kost upptill en lagom träning för att hinna med sin vardag med heltidsarbete och småbarn. Under 6 månader så har vi arbetat oss fram för att bygga upp en hållbarhet så att resultatet tillsammans med mig bara är början. Totalt är det 17.5kg viktnedgång och vi har arbetat upp en mycket bättre styrka och hållning i kroppen. Står du och funderar på om jag skulle kunna hjälpa dig också? Tveka inte på att höra av dig. All kan lyckas med rätt vägledning🔥 Ansök via länk i profil

126 9

Grymt utomhus pass i solen☀️ Jag körde styrka kombinerat med starter för att hålla uppe ett högt flås under hela passet. Totalt 3 varv av cirkeln nedan 1,5 minut vila mellan varven 5x50 meter sprint 20 upphopp 20 armhävningar 20 dips mot bänk 20 sit-ups Kör hårt ni som provar upplägget👏

92 6

Behöver du en extra kick med din kost och träning? Jag har hittils hjälpt tusentals personer att uppnå sina mål genom att bryta sitt bekväma vardagsmönster och få en ordentlig rutin på kosten och träningen. Nu vill jag att du som vet med dig att det är dags att komma igång vågar ta steget mot dina mål. Jag är redo att starta igång dig på din resa mot dina mål och tar mot ansökan på www.alexanderek.se Är du intresserad och vill komma i kontakt med mig? Skicka in din intresseanmälan så hör jag av mig🚀 Det är många som undrar om hemmaträning fungerar och svaret på den frågan är absolut. Hemma / utomhus fungerar utmärkt.

169 22

En flygande Jacob helt enligt kostschemat🚀 Skulle du också vilja äta en flygande Jacob medans du följer ett noggrant kostprogram? Jag arbetar med en hälsosam balans där du ska kunna kombinera ditt vardagsliv med din träning och kost samtidigt som du jobbar mot dina mål. Bästa resultatet får man när man trivs med din planering och kan få in en hållbarhet för sig själv. Nyckeln till mina klienters framgång är balans och inga överdriva dieter eller hetsprogram inom träningen. Recept på min flygande Jacob: Kycklingfilé 180g Matgrädde 60g Kyckling bacon 20g Jordnötter 10g Chilisås 20g Servera med ris.

78 15

Står du still i din utveckling eller känner du dig bara omotiverad och behöver vägledning för att nå ditt mål? Jag märker att många har svårt att få till en ordentlig träning pga att man helst undviker sitt gym nu. För min del och mina klienter så är det absolut inget problem utan vi flyttar träningen till hemmet eller ser till att få den gjord utomhus. Jag är redo att hjälpa dig in på rätt bana igen och pusha dig framåt mot dina mål. Mina klienter får resultat och vi fortsätter att utvecklas tillsammans. Intresseanmälan görs via länk i min profil så kontaktar jag dig🚀

101 3

Är du redo för en nystart och en hållbar livsstil? Ett fantastiskt resultat utav en av mina klienter som precis blivit klart med sitt program hos mig. Med ett mål om att tighta till kroppen och få in en bra balans med kosten & träningen som ska vara hållbar och fungera i det långa loppet så har vi lyckats väldigt bra. Jag har hittills hjälpt tusentals personer att uppnå sina mål genom att bygga upp en ordentlig rutin på kosten och träning som fungerar i deras vardag. Nu vill jag att du som drömmer om att komma igång faktiskt vågar ta första steget själv eller kontakta mig för att få hjälp. Jag är redo att starta igång dig på din resa mot dina mål och tar mot din intresseanmälan www.alexanderek.se

199 18

Lugnt firande av valborg med bästa maten och filmen parasit💪🏻 Glad valborg alla🚀

84 20

Klientuppdatering! Min klient hörde av sig till mig strax innan nyår och berättade att hans kompis blivit coachad av mig och fått ett fantastiskt resultat. Önskan från min klient var att bli av med 30 kg och samtidigt få en bra balans mellan träning och vardagsliv för att få en hållbar livsstil. 🔥Vi är nu 17 veckor in och 20 kg lättare.🔥 Då min klient är ensamstående med två barn varannan vecka så har vi lagt upp träningen med tre gympass respektive tre hemmapass varannan vecka. Kosten är helt vanlig husmanskost i rätt mängd och frimål på helgerna. Allt som behövs för att skapa en förändring är en ordentlig plan och balans så att du kan arbeta mot ditt mål medan vardagen rullar på. Då blir det inte så krångligt och tungt att nå en hållbar livsstil. Nu vill jag att du som är redo att börja din egen resa hör av dig så att vi tillsammans kan ta första steget mot din nya hälsosamma vardag. Skicka in din intresseanmälan på www.alexanderek.se så hör jag av mig!

79 13

Är du redo för en nystart och en hållbar livsstil? Jag har hittills hjälpt tusentals personer att uppnå sina mål genom att bygga upp en ordentlig rutin på kosten och träning som fungerar i deras vardag. Nu vill jag att du som drömmer om att komma igång faktiskt vågar ta första steget själv eller kontakta mig för att få hjälp. Jag är redo att starta igång dig på din resa mot dina mål och tar mot din intresseanmälan på www.alexanderek.se Det finns inget att vänta på, det är din hälsa och ditt välmående du jobbar för.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Sweden to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

25.2K
-
0.20 %
Sweden Design, Interior Design
11.2K
97 / post
1.30 %
Sweden Art, Film, Music & Books
12.8K
-
9.30 %
Sweden Art, Design
1.1K
98 / post
11.50 %
Sweden Health & Fitness, Cooking, Food & Drink
5.4K
-
0.04 %
Sweden
13.1K
-
1.90 %
Sweden Design, Interior Design, Lifestyle
1.6K
56 / post
0.04 %
Sweden Cooking, Nature & Outdoors, Animals & Pets
1.5K
136 / post
10.00 %
Sweden Art, Design, DIY & Crafts
6.7K
124 / post
1.80 %
Sweden Health & Fitness, Cooking, Food & Drink, Education, Humor
17.5K
218 / post
2.70 %
Sweden Design, Interior Design, Celebrities, Animals & Pets
22.8K
751 / post
2.30 %
Sweden Mountain, Ski, Snowboarding, Nature & Outdoors, Photography, Architecture, Travel
13K
142 / post
1.90 %
Sweden Health & Fitness, Food & Drink, Cooking, Education, Humor
2.9K
127 / post
4.90 %
Sweden
7.7K
117 / post
2.10 %
Sweden Design, DIY & Crafts, Architecture, Art, Gardening
2K
133 / post
4.50 %
Sweden Nature & Outdoors, Animals & Pets, Travel, Photography, Architecture