Designerdoyanmakan's Instagram Audience Analytics and Demographics

@designerdoyanmakan

Indonesia

πŸ“ Blogger, Photographer, Content Creator βœ’ Writing about food since 2011 πŸ“© πŸ“² Line: jazzydee Culinary diary ‡️
danβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
Jakarta
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

11

PROFILE OVERVIEW OF DESIGNERDOYANMAKAN

Average engagement rate on the posts is around 4.00%. The average number of likes per post is 229 and the average number of comments is 6.

33.64% of the followers that engaged with designerdoyanmakan regularly are from Indonesia, followed by United States at 4.55% and Australia at 4.55%. In summary, the top 5 countries of designerdoyanmakan's posts engager are coming from Indonesia, United States, Australia, Thailand, Italy.

Designerdoyanmakan loves posting about Cooking, Film, Music & Books, Food & Drink, Photography, Travel, Fashion, Hair & Beauty.

Check designerdoyanmakan's audience demography. This analytics report shows designerdoyanmakan's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
5,777
Avg Likes
229
Avg Comments
6
Posts
1,432
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR DESIGNERDOYANMAKAN

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF DESIGNERDOYANMAKAN

  • Indonesia 33.64 %
  • United States 4.55 %
  • Australia 4.55 %
  • Thailand 4.55 %
  • Italy 4.55 %

RECENT POSTS

239 2

Waktu lg sans gini enaknya sambil ngemil ya kaann. Pas banget lg ada cemilan manis n gurih dari Bali kyk Pia Susu, Pia Legong, trus kerupuk b2 nya Rejeki 🀭🀭 Semuanya beli di @cemilanbali pas lg di Bali n mereka jg bisa terima orderan H-1. Drpd mesti antri Pia Legong mending order di @cemilanbali trus tunggu dianter ke hotel 🀭 oiya mereka jg bisa kirim ke Jakarta jg. Cuss..

235 1

TOO MUCH ❀ IN ONE BOX. Selalu salut sama komitmen @phd_id supaya customer selalu dapet produk yg terbaik. Walopun pizza awal gw ada sedikit 'error' (which I don't really mind btw) tp langsung ditawarin pengganti. Dua jempol buat customer servicenya. Ini yg bikin gw sulit berpindah ke lain pizza ❀❀

194 4

Kemarin ini nyobain tempat makan Sunda baru di kompleksnya D'Mall Depok yg namanya @bumisampireun Ternyata ini masih sodaraan sama @talagasampireun 🀭 pantes berasa nostalgia gitu pas makannya. Tempatnya sih calon kece sih. Kenapa calon? Soalnya kolamnya masih belum jadi, so kalau makan dalam saungnya masih berasa kurang greget gimana gitu. Overall oke sih dan kayaknya bisa jadi resto favorit keluarga jg.

183 6

SERIOUSLY THE BEST AYCE DEAL IN TOWN! Kemarin ini nyobain AYCE steak di @steak21_id dan milih paket C. Bener2 puas! Dagingnya seriusan ukuran daging steak yg tebel, bukan tipis kyk kain emak2 🀭 dan bumbunya SUPER LOVE banget! Bakalan balik lagi sih ini jaminan asal mereka tetep konsisten sama rasanya.

238 21

Best finding in Bogor! Jadi kemarin pas lagi ke Bogor, mampir di Roof Park yg ada di lantai 3 Raja Factory Outlet. Tempatnya ciamik dan makanannya enak. Pesenan gue ini namanya Bebek Gelo yg bener2 gelo enaknya. Nasi uduknya gurih, kaya bgt santannya trus bebek gorengnya jg juicy abis. Sambel ijonya sih juara banget. Cuma sayang aja ukuran bebeknya agak kecil tapi kalau ngeliat harganya sih worth it banget. Bakal balik lagi sih kesini. Ada yg uda pernah coba dateng kesini? Tips: datengnya malem aja soalnya lebih bagus tempatnya dan hati2 kalau bawa anak kecil soalnya ini open space jd banyak orang ngerokok. #designerdoyanmakan

227 2

[BLOGGED] Ramadhan Iftar at Cafe One @wyndhamcasablancajakarta Been wanting to this post this but @instagram just can't be refreshed these past few days. But anyways, enjoy the review. Click on the link on my profile to read more. #designerdoyanmakan

227 0

Telat banget gue buat join the hype. Jadi kemarin2 ini di timeline penuh sama milk tea @gooma.id ini n jadinya penasaran dong pengen nyobain milk tea rasa obat batuk 🀣 Yg gue coba adalah Pei Pa Koa Milk Tea sama Taste of Ginza, sesuai sama yg hilir mudik di feed. Yg gue suka sih si Pei Pa Koa Milk Tea ini soalnya creamy and wangi. Tp kalo yg gak suka rasa obat batuk bisa cobain yg Taste of Ginza. Ini juga enak walopun matchanya kalah sama si watermelon. But overall good! #designerdoyanmakan #gooma #milktea #jktfoodbang

219 1

One of the must try dishes when visiting Korea is the Samgyetang. A whole young chicken stuffed with rice, drenched in a soup cooked with garlic, jujube, and a one-year-old Korean ginseng. It's healthy and totally heart-warming. A perfect meal for a cold night in Seoul. #designerdoyanmakan #designerdoyanmakaninkorea #korea #koreanfood

215 6

Reminiscing about the moment walking around Nami island accompanied with a cone of creamy soft serve matcha vanilla ice cream, seeing the beautiful cherry blossoms and feeling the smooth breeze of air. Take me back here again.. #designerdoyanmakan #designerdoyanmakaninkorea

279 9

When in Korea, eat a lot of Korean BBQ! For my Indonesian palate, it might tasted a bit underseasoned. Yeah, I am used with bold flavors all my life. But I do love the juiciness of the chicken. That, my friends, is spot on! Overall, not too disappointing at all. #designerdoyanmakan #designerdoyanmakaninkorea

250 14

Let it drip, baby.. #designerdoyanmakan

243 12

Oh hello @instagram long time no see #designerdoyanmakan

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

292.5K
-
3.80 %
Indonesia
309.2K
4K / post
6.20 %
Indonesia
40.5K
-
-
Indonesia
27.5K
-
0.20 %
Indonesia Travel
10.8K
1K / post
5.40 %
Indonesia Technology, Photography, Celebrities, Cars & Motorcycles, Film, Music & Books
1.2K
114 / post
7.70 %
Indonesia Film, Music & Books
1.5K
120 / post
0.08 %
Indonesia Cars & Motorcycles, Celebrities, Technology, Humor, Film, Music & Books
1.3K
267 / post
27.60 %
Indonesia Film, Music & Books
3.8K
168 / post
5.90 %
Indonesia Celebrities
9.9K
188 / post
1.60 %
Indonesia Fashion, Celebrities, Design
199.1K
-
2.90 %
Indonesia Beauty, Art, Business
32.8K
-
3.40 %
Indonesia Actors
36.4K
-
1.20 %
Indonesia Travel
157.5K
-
2.30 %
Indonesia
8.5K
-
0.60 %
Indonesia Vape, Wholesale