Cekgunorazimah's Profile Analytics and Audience Demographics

@cekgunorazimah

Malaysia

❤ Lady Boss at cekgunorazimahdotcom ❤ Media Social Influencer ❤ #lifestyle #beauty #parenting #cikgu ❤ Ads/Review/Gift New video 👇

PROFILE OVERVIEW OF CEKGUNORAZIMAH

43.0% of cekgunorazimah's followers are female and 57.0% are male. Average engagement rate on the posts is around 150%. The average number of likes per post is 230 and the average number of comments is 7.

Cekgunorazimah loves posting about Fashion, Technology, Travel, Kids & Parenting, Food & Drink, Health & Fitness, Education, Cooking.

Check cekgunorazimah's audience demography. This analytics report shows cekgunorazimah's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
15,641
Avg Likes
230
Avg Comments
7
Posts
2,423
Global Rank
1,436,710
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR CEKGUNORAZIMAH

Female
43.0 %
Male
57.0 %

AUDIENCE INTERESTS OF CEKGUNORAZIMAH

RECENT POSTS

178 4

Pinjam anak orang, i rasa macam dah cukup 2 ketui budak yang kecoh & aktif tu. Serik wei sakit beranak 😂 . . Biar lah masa yang menentukan.. eh . . #Baby #BabyComel #parentingBlogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia

153 1

Opah & the kids 😍✌️ . . Cepat sangat membesar budak-budak ni, Irfan tu macam bujang sangat walhal baru darjah 1 😅 . . Dhia macam biasa, menyengih je lebih bila bergambar 😁 . . #IrfanHensem #DhiaZahra #parentingBlogger #Instakid #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia

307 4

Bila ko kusyuk buat keje, tiba2 rasa macam ada orang panggil.. eh! . . By the way, its friday uolss! I loike ✌️😉 . . #Cikgu #CikguSekolah #CikguCikgi #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia

378 9

Hai CN buat apa tu? . . Ada ni hah banyak keje kena buat. Sis stress sebenarnya lappy buat hal, saat-saat genting pulak tuh😌 . . Ada ke sesiapa nak sponsor lappy baru untuk sis, eh ✌️ . . #Cikgu #CikguSekolah #CikguCikgi #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia

244 7

Cikgu ceria & pelajar pun ceria. Mungkin sebab ni SK antara faveret subjek kot, eh 😅 . . Doakan subjek SK terus lebih cemerlang dari tahun lepas ye. 20 November 2019 nanti penentunya. Neves makk 😎 . . #Cikgu #CikguSekolah #gurunadinegara #cikgublogger #CikguCikgi #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia

249 4

Alhamdulillah, selesai Bengkel Teknik Menjawab Matapelajaran Sains Komputer Daerah Kuala Langat 2019 😍 . . Berkat kerjasama geng cikgu-cikgu SK, akhirnya berjaya program ni. . . Semoga calon-calon SK SPM 2019 terutama calon SMKTPG dapat manfaat positif & boleh diaplikasikan semasa menjawab SPM 20 November nanti. InsyaAllah 😊 . . #SMKTPG #SK2019 #SPM2019 #cikgu #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia

319 7

CN paling tak suka orang ketiga! Benci tau! Tapi bila orang ketiga budak kecik ni, apa boleh buat 😐 . . Swipe tengok 👉 . . #lifestyleblogger #ParentingBlogger #BeautyBlogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia

253 7

Assalamualaikum & selamat pagi 😍🌹🌞 . . Pagi ni air takde lagi dari petang semalam 😏 . . Ke mana kita nak pegi #JJCM ni ek? . . Ada cadangan tempat lunch best tak? Kalau air takde lagi, sampai dinner lah dekat luar 😂 . . #GambarTiadaKaitanDenganCerita #DhiaZahra #perasancantik #ParentingBlogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia

224 12

Yeah, HotWheels Challenge Accepted again! . . Siapa lah yang menang Challenge Accepted Championship 2019 - National Finals yang kini berlangsung di IOI City Mall Putrajaya tau. . . Hadiah sehingga RM25k tau. Juara akan bertanding di Manila, Filipina hokay. . . #ChallengeAccepted2019 #HotWheelsChallengeAccepted19 #ParentingBlogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

2.2K
39 / post
220 %
Malaysia Nature & Outdoors, Photography, Travel
9.7K
71 / post
0.73 %
Malaysia Technology, Celebrities, Design, Fashion, Animals & Pets
44K
-
10 %
Malaysia Fitness, Coaching, Training
12.4K
-
50 %
Malaysia
55.4K
-
80 %
Malaysia
5K
149 / post
2.81 %
Malaysia Architecture, Design, Art
35.3K
-
1100 %
Malaysia
2.7K
140 / post
1940 %
Malaysia Cars & Motorcycles, Celebrities, Film, Music & Books
1.2K
220 / post
18.9 %
Malaysia