Cathysie's Instagram Audience Analytics and Demographics

@cathysie

Indonesia

Travel, beauty & fashion 🌎28 #cathytravelogue 📍10-15 Okt 🇯🇵 🎞youtube.com/cathysie 💻www.cathysie.com ✨@japantour.id @omi.yage @jalanjalanbudget
cat▓▓▓▓▓@gmail.com
Jakarta
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

1

Paid Campaign Count

3

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF CATHYSIE

Average engagement rate on the posts is around 1.70%. The average number of likes per post is 201 and the average number of comments is 2.

Cathysie loves posting about Game, Fashion, Technology, Travel, Photography, Nature & Outdoors, Food & Drink, Health & Fitness, Hair & Beauty, Celebrities.

Check cathysie's audience demography. This analytics report shows cathysie's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
11,243
Avg Likes
201
Avg Comments
2
Posts
3,078
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR CATHYSIE

Female
0 %
Male
0 %

RECENT POSTS

19 1

Wanted to bike and go through the two islands but it was raining. I wish i was the weather girl in #weatheringwithyou 🌧. Anyway, i’m wearing @dorothyperkins_indonesia long brick dress!

194 1

READ & SPREAD THIS! Did you know nowadays breast cancer tuh bisa dimulai dari remaja 😰 and gak cuman wanita tapi lelaki jg bisa kena! Sekalinya kalian sadar there’s something changing with your body esp your breast pls check immediately. Kayak dada yang tiba2 berubah bentuk, ada benjolan, sakit, dsb. In conjunction with Breast Cancer Awareness, AKU LELANG GAMBAR INI YA SIAPA AJA BOLEH BID, nantinya akan didonasikan 100% ke @lovepinkindonesia❤️ the fund raising: 1 to 27 October 2019 through: - DM @cathysie with the amount you want to bid. The highest bid will win the auction. All the result of the fund raising will be donated to Lovepink Indonesia @LovePinkindonesia during the press conference on Thursday/31 October 2019 at 2pm at @kunstkring. So honored to be a part of this good cause! @mavenfulindonesia @kadokita_id @bartega.studio

183 0

This iconic red brick house in Glenorchy. #cathyinnz #cathytravelogue

206 1

Uncontrollable face reaction. Sowry. The wind was too strong. Still couldn’t believe that I skydived 12000ft in #glenorchy ❤️

291 3

#throwback ketika masih kurus. A year ago. Now I’m 5kgs extra. 😫😭. #cathyinjp #cathytravelogue

179 3

Blending in. 🐛

195 0

Back here again after like 10 years?

193 2

Good news! Kalian bisa dapetin kulit yg sehat tanpa perlu repot-repot membawa banyak produk karena cream ini dpt melembabkan hingga 24h lho! It’s dermatology tested👍🏻 it is very convenient to use & bring anywhere. You can get @dove Beauty Cream exclusively at Alfamart (yes hanya jual di alfamart!) dan Dove Nourish Cream bisa dibeli di e-commerce seperti @sociolla atau toko terdekatmu. @beautyjournal #DOVEBODYCREAM #DOVEBEAUTYCREAM #DOVENOURISHINGCREAM #MULTIFUNCTIONCREAM #DEEPLYNOURISH #HEALTHIERSKIN

320 4

Went to beauty experience by @mediheal_idn at @sociolla store. Seneng banget bisa skin check, terus hasilnya ternyata kulit aku berminyak😫. Artinya harus rajin skincare karena setiap aku keluar negeri malas skincare keburu cape duluan 😅. Disini aku dimanjain pakai masker mediheal dan nyaman relax banget rasanya ❤️ rasanya all the problems langsung menghilang. setelah maskeran i did a little photoshoot for their store! Kalian bisa liat muka aku glowing dan cerah bgt 😍😍 #realmerealskin

187 1

Hari ini aku diundang untuk berdiskusi dan mengenal lebih jauh mengenai #INTIMATECARE 😱. Banyak wanita yang berpikir bahwa hal ini masih taboo untuk dibicarakan di umum, tetapi merawat area sensitif itu penting! Intimate Gel Fresh buat bersihkan area intim dengan lembut, melindungi area intim dan menjaga keseimbangan alami. @corinedefarme_id ada 3 varian: 💙biru(aloe vera beri sensasi kesegaran dan tahan lama mengandung zinc) 💜ungu(ekstrak bunga lili melindungi area intim dari ketidaknyamanan, seperti rasa gatal) 💗pink(ekstrak bunga almond buat yang sensitif, fragrance free, melembutkan area intim) #beautyjournal #corinedefarmexbeautyjournal #itsmynature #cleanbeauty #corinedefarme

171 0

Misty foggy 🌀 #cathyinnz #jjbnz #jalan2budget #jalanjalanbudget #cathytravelogue

209 3

Really want to go back here again 😌😫 in need of escapade // dress by @ivybasic

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

62.3K
-
1.90 %
Indonesia
1.4K
36 / post
0.03 %
Indonesia Photography, Humor, Technology, Celebrities
6K
-
-
Indonesia
5.3K
559 / post
0.12 %
Indonesia Film, Music & Books, Architecture, Nature & Outdoors, Photography
40.5K
156 / post
-
Indonesia
24K
1K / post
3.30 %
Indonesia Technology, Photography
1K
56 / post
3.40 %
Indonesia Cooking, Food & Drink, Travel
24K
-
1.20 %
Indonesia
112.4K
2K / post
1.20 %
Indonesia
6.2K
343 / post
7.10 %
Indonesia Celebrities, Design
42.4K
-
12.70 %
Indonesia
236.4K
-
-
Indonesia Bags, Fashion
114.2K
-
2.00 %
Indonesia
31.7K
111 / post
0.30 %
Indonesia Food, Cooking, Food & Drink
127.1K
-
4.80 %
Indonesia