Calleschulman's Instagram Audience Analytics and Demographics

cal▓▓▓▓▓@goodenoughmedia.se
Sweden
25–34

Business Category

Content & Apps

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF CALLESCHULMAN

74.7% of calleschulman's followers are female and 25.3% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.60%. The average number of likes per post is 2020 and the average number of comments is 44.

52.54% of the followers that engaged with calleschulman regularly are from Sweden, followed by United States at 13.56% and Norway at 5.08%. In summary, the top 5 countries of calleschulman's posts engager are coming from Sweden, United States, Norway, France, Germany.

Calleschulman loves posting about Design, Interior Design, Fitness, Cooking, Film, Music & Books.

Check calleschulman's audience demography. This analytics report shows calleschulman's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
127,841
Avg Likes
2,020
Avg Comments
44
Posts
3,165
Global Rank
99,015
Country Rank
241
Category Rank
21

GENDER OF ENGAGERS FOR CALLESCHULMAN

Female
74.7 %
Male
25.3 %

AUDIENCE INTERESTS OF CALLESCHULMAN

 • Beauty & Fashion 71.32 %
 • Art & Design 63.03 %
 • Home & Garden 45.75 %
 • Fitness & Yoga 40.67 %
 • Children & Family 37.47 %
 • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 35.97 %
 • Business & Careers 34.55 %
 • Restaurants, Food & Grocery 33.99 %
 • Travel & Tourism 32.34 %
 • Entertainment 31.76 %
 • Luxury Goods 31.47 %
 • Healthy Lifestyle 30.86 %
 • Sports 30.07 %

AUDIENCE COUNTRIES OF CALLESCHULMAN

 • Sweden 52.54 %
 • United States 13.56 %
 • Norway 5.08 %
 • France 3.39 %
 • Germany 3.39 %

RECENT POSTS

837 34

Alla pratar om "hållbarhet" på alltmer krystade vis. Begreppet ekar alltmer tomt. För företag missbrukar det. De har förstört det. Bättre ta uttrycket bokstavligt! Som min jacka. Rätt dyr. Men den är hållbar för den håller. Jag kommer inte behöva köpa en ny på många år. Mitt klimatlöfte är att köpa färre saker men av högre kvalitet. För det finns fan inget snyggare än kvalitetsgrejer med många år på nacken. Jag köpte en vitlökspress härom dagen. Svindyr. Men barnen kommer ärva den! Då får den mening! Kul också att @henrilloyd63 är tillbaka! Nu får regnet och blåsten komma.

697 19

Måste slå oss för bröstet lite. Det vi gjorde med Meds har nämligen slagit en massa rekord! Jag fattar inte alla termer men enligt folket på Youtube och Google har filmen en view rate på 38% (normalt är 20%) och man har mätt en "lift in brand awareness" till 14.5 %. Så går det när man kombinerar en modig och rolig kund som @medsapotek, en briljant marknadschef i form av @miikachu, en @manszelmerlow i högform och ett Good Enough Media som fick både kreativt och tekniskt spelrum. Då blir det så här bra. Hallå alla marknadschefer där ute! Våga mer. Köp smartare. Och fortsätt välja Good Enough Media. Jävlar vad vi är på gång. Mejla mig om ni vill göra nåt lika sprakande som Meds. calle@goodenoughmedia.se

3,076 70

Vill säga att den här entreprenörshetsen står mig upp i halsen. Alla hetsas att starta eget och bli framgångsrika och bestämma över sin egen tid. Som att det är finare. Jag tycker till exempel Isabella Löwengrip är imponerande i sin framfart. Wow. Hon kör! Men sättet hon framställer sig och sin entreprenörsresa på och hur hon försöker göra sig till en förebild... Det är dumt. På flera sätt. För det första representerar hon ju faktiskt ett osunt freak-företagande som enbart yttrar sig i dyra kläder och resor som synbar konsekvens. Inte passion för produkten eller idén - bara passion för pengarna. För det andra hetsar hon sina unga läsare att man inte blir riktigt lycklig om man inte själva startar eget med ovanstående perks som morot. Det är inte så det går till att driva eget företag. Framför allt: Sverige vilar på alla som går till jobbet. Och jobbar på. Inte på bolag som slutar på "fy" och som pratar om exit innan de ens startat. Ville nog bara säga det. Det finns såklart en viss andel människor som liksom måste starta eget för att idén kräver genomförande i deras huvuden. Eller att de av olika anledningar inte har förmågan att vara anställda. De finns och de SKA köra. Men nu lockas så många av fel anledningar så start up-kyrkogården kommer bli stor framöver. Jag vill säga att det är fint att vara anställd. Livet funkar. Man är nöjd och man kan lägga passion på det vanliga livet också. Hej!

3,570 51

När jag ser skolklasser på stan så tänker jag hur glad jag är att jag inte är barn längre. De har tunnast hud och förväntas tåla mest. Varje dag kan det hända nåt skit. Kanske man blir sviken av sin bästa vän. Eller lämnad av det man känner är sitt livs kärlek. Blir jagad över skolgården av nån dåre som vill slå en. Kanske råkar man kissa på sig och nån ser det och livet känns som att det nog är över. Vad som helst kan hända vilken dag som helst. Borde ju vara vi som är vuxna som utsätts. Vi kan ju förväntas tåla det. Kanske för att vi gick igenom den där skiten... Det tänkte jag på nu.

443 29

Boom! Där satt den! Jag köpte in mig en liten smula i @boomwatches och är så jävla glad! Det ÄR ju en rätt mätt bransch. Där det mesta är det andra likt. Tills nu. Grejen med Boom är att man kan byta ut alla delar och anpassa klockan efter vad man har på sig. Inget ont om medtävlare i branschen som Peter Harrysson och Duke of Ellington och Ballefjong och vad de nu heter. Men det här ÄR ju något! Hur som helst! Om man klickar på länken i profilen och köper en klocka så får man två extra armband by choice med koden CALLESKOMPIS Watch out! Så att säga.

1,138 18

Är det inte lustigt att en idé anses olika bra beroende på vem den kommer ifrån? Inte bara idéer såklart. Egentligen allt som sägs ju. Man väver in så mycket om avsändaren och det måste liksom passa ihop annars avfärdar man det. Greta till exempel. Hon säger ju såna oerhört självklara saker egentligen. Med utropstecken efter varje mening. Men det passar och omfamnas eftersom det är just hon som säger det. Med sin ålder och sin bakgrund och sitt utseende och på sitt sätt. Bara just hon kan säga det hon säger och FAKTISKT få effekt. Hon lyckas rucka på Donald jävla Trump och det är ju... Det är fantastiskt. Ingen annan i världen hade kunnat få sån tyngd bakom så enkla åsikter. Hade Linda Lindorff fått tillfälle att tala i FN-huset och sagt exakt samma sak som Greta så...hade det hade blivit besvärligt. Greta. Vilken jävla grej ändå. Hon gör det.

602 14

Good Enough! Vi växer och behöver folk. Innehålls-folk. Mejla stina@goodenoughmedia.se. Det här är vi: Såna här texter ser ungefär likadana ut på varenda företagshemsida där ute. Man slår ihop allt fler ord i sin självbeskrivning för att minimera risken att inte få förfrågningar från nya kunder. Reklamproduktions360ochglömintesocialammeeeeedier-byrå och what not. Good Enough Media är en kreativ byrå som kan producera bra. Vi kanske inte passar och det är helt ok. Men OM vi passar ska inget stå i vägen för vår vilja att leverera efter vår allra bästa förmåga. Innan vi startade 2017 skrev vi ned våra känslor av vad vi vill vara för typ av bolag. Det hade varit fint att ha bild på de där anteckningarna här men de slängdes tyvärr. Här är i alla fall grunddragen som gäller i allra största grad både idag och i framtiden: Good Enough har inga ambitioner att bli störst. Men gärna bäst. No assholes. Vi som jobbar är schyssta mot varandra. Vi är schyssta mot våra kunder. Och våra kunder är schyssta mot oss. Vi gör gärna vinst men den ska alltid vara rimlig. Allt vi gör ska bygga på vad målgruppen VILL se - inte vad de BORDE se. Vi jobbar inte med pannåer. (Den här punkten har vi tyvärr behövt stryka.) Ja. Det är väl typ det. Måste hem och äta. Hej då.

3,932 52

I morgon skulle pappa ha fyllt hundra år. Idag ses vi alla och firar. På bilden är vi som är hans barn. Men med oss ikväll är alla som på något sätt är en konsekvens av honom. För oss. Barnbarn. Barnbarns barn. Fruar och pojkvänner och flickvänner och män. 30 år senare. Kusligt och vackert och fint och sorgligt och ledsamt och glatt. Längtar efter dig pappa. Det är tomt där uppe i mitten efter dig.

8,903 195

Pennys present till Sandhra på födelsedagen. Things money can't buy är alltid de mest värdefulla.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Sweden to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1K
118 / post
9.00 %
Sweden Health & Fitness, Cooking, Food & Drink
56K
-
0.50 %
Sweden Design, Interior Design
37.3K
512 / post
2.10 %
Sweden Design, Interior Design
10.2K
-
1.60 %
Sweden Design, Fitness, Coaching
13K
-
12.40 %
Sweden Soccer, Coaching, Fitness
1.4K
69 / post
5.60 %
Sweden Film, Music & Books
21K
-
6.00 %
Sweden Fitness, Coaching, Bikini
36.9K
-
1.20 %
Sweden Design, Interior Design
2.4K
203 / post
7.30 %
Sweden Art, Film, Music & Books, Design
59.6K
-
7.60 %
Sweden Art, Design, Fashion
4.5K
-
13.80 %
Sweden Coaching, Fitness, Training
5.7K
-
-
Sweden Moms, Design, Interior Design
12K
294 / post
2.70 %
Sweden Cooking, Food & Drink, Travel
31.5K
486 / post
0.90 %
Sweden Design, Interior Design, Furniture, Architecture, Art
44.9K
-
2.80 %
Sweden Design, Interior Design