Audyariesya's Profile Analytics and Audience Demographics

@audyariesya

Korea

A wife and a mom who love to sing a little 🎢 #audyariesyasing πŸŽ™ - @odyssert 🧁 @momstories πŸ‘©πŸ» - BIRTHVLOGπŸ‘‡πŸ»βœ¨
conβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
Seoul|Seoul
Korea

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

PROFILE OVERVIEW OF AUDYARIESYA

Average engagement rate on the posts is around 80%. The average number of likes per post is 103 and the average number of comments is 3.

61.82% of the followers that engaged with audyariesya regularly are from Indonesia, followed by Japan at 7.27% and Korea at 3.64%. In summary, the top 5 countries of audyariesya's posts engager are coming from Indonesia, Japan, Korea, United States, Thailand.

Audyariesya loves posting about Photography, Film, Music & Books.

Check audyariesya's audience demography. This analytics report shows audyariesya's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
12,228
Avg Likes
103
Avg Comments
3
Posts
701
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR AUDYARIESYA

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF AUDYARIESYA

  • Indonesia 61.82 %
  • Japan 7.27 %
  • Korea 3.64 %
  • United States 3.64 %
  • Thailand 3.64 %

RECENT POSTS

86 2

happy weekend! 🌸

163 2

Seneng banget momen makan di rumah hari ini jadi lebih spesial karena semua wadah makananku pakai produk terbarunya Tupperware, yaitu #PeonyMelamineCollection Sesuai dengan namanya, Peony melamine collection memiliki motif bunga Peony yang cantik banget. Bikin momen makan jadi semakin istimewa dan menyenangkan! Selain itu materialnya juga 100% Food Grade jadi aman untuk anggota keluarga. Buat kamu yang mau bikin momen makan spesial dirumah juga, langsung aja ya cek di http://bit.ly/2g0fLdT. Yuk ikutan #PakeTupperware πŸ’•

27 0

#pinterest

150 21

Selamat 6 bulan Arumdalu Kanara Rumi πŸ€— sehat terus dan lancar makan nya tanpa drama kumbara ya naaak aamiin πŸ’•

199 2

kepala cenut2 urus anak 2, bilang apaa? alhamdulillahhh β˜ΊοΈπŸ€—πŸ’•

123 0

Itβ€˜s not what we have in our life, but who we have in our life that matters πŸ’• #pradanastrip

21 0

99 5

uptown gurlπŸ’ƒπŸΌ #pradanastrip

112 6

πŸ“Έ by instagram hubby @ditpradana di sela2 riwilnya bocah 2 di belakang kamera yang meronta2 pengen turun dari stroller semuahhh 😌πŸ€ͺπŸ€— #pradanastrip #visitsingapore #exploresingapore #singaporeinsiders #singapore #universalsingapore

110 3

Ini anak kalo lagi jalan2 udah bisa ngomong β€œMa masuk sini dulu yuk aku pengen liat2” πŸ˜©πŸ€—πŸ§‘ . . . #visitsingapore #exploresingapore #singaporeinsiders #singapore #universalsingapore #pradanastrip

121 2

mandatory picture dari berdua papadit aja, bertiga kakak kaluna, dan yang sekarang udah rame bgt sama adek kanara πŸ˜‚πŸ’•πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘§ . . #visitsingapore #exploresingapore #singaporeinsiders #singapore #universalsingapore #pradanastrip

29 0

#visitsingapore #exploresingapore #singaporeinsiders #singapore

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Korea to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

74.3K
402 / post
60 %
Korea Celebrities
9K
427 / post
4.74 %
Korea Photography
44.4K
1K / post
770 %
Korea Fashion, Gym, Modeling, Hair & Beauty, Celebrities, Health & Fitness
349.5K
2K / post
510 %
Korea Music, DJ, Singer, Art
147.8K
-
50 %
Korea Fashion, Gym, Modeling
1.5K
73 / post
4.77 %
Korea Celebrities, Fashion
1.5K
142 / post
890 %
Korea Art, Design
48.9K
-
30 %
Korea Art, Beauty
44.9K
-
110 %
Korea Fashion, Modeling, Styling